You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Dincolo de a fi una dintre ultimele întinderi de wilderness din Europa, Finlanda este în primul rând despre senzații și arome. O destinație în care luxul simplității și natura prietenoasă te fac să redescoperi farmecul copilăriei.

Imaginează-ți o cabană din lemn, pe malul unui lac... în spatele ei, pădurea de conifere și o mulțime de afine, coacăze, ciuperci și alte bunătăți... o terasă și un grătar pentru a lua cina, admirând soarele de la miezul nopții... o saună finlandeză și-apoi o baie în apele cristaline ale lacului... un mic ponton de pe care poți pescui sau face o plimbare cu caiacul... și-o liniște absolută, în care să poți citi în tihnă.

Finlanda mai este și despre oameni calzi și ospitalieri, despre gastronomie naturală și savuroasă, despre orașe cochete și sate tradiționale, despre extraordinara sa biodiversitate, despre design și galerii de artă.

Și evident, Finlanda este despre Laponia! Despre acel tărâm de basm care te face să visezi chiar și numai rostindu-i numele. Căci cine n-a visat la o excursie cu sania trasă de câini husky, traversând păduri înzăpezite și lacuri înghețate? Sau la cultura comunității Saami cu ale sale turme de reni? La o expediție pe snowmobile în noaptea polară, ori la un refugiu în mijlocul naturii de unde să admiri aurorele boreale. Dar la o întâlnire memorabilă cu adevăratul Moș Crăciun? 

Din experiența AuthenTrip, o călătorie în Finlanda este mai ales despre slow-life, libertate și bucuriile simple ale vieții. Căci nu întâmplător, Finlanda este cea mai fericită țară din lume! 

Vacanță cu familia în Finlanda: plajă, relaxare și activități în natură

Wellness și relaxare Circuite self drive Activități în natură
În cuplu Vacanțe cu familia

  • 12 zile
  • de la 1890 eur/pers

Călătorie în Laponia autentică: aurore boreale și experiențe off the beaten track

Aurore boreale Activități în natură
Luna de miere Grupuri de prieteni Vacanțe cu familia

  • 8 zile
  • de la 2290 eur/pers

Vacanță în Laponia lui Moș Crăciun: poveste de iarnă în familie!

Activități în natură Aurore boreale
Grupuri de prieteni Vacanțe cu familia

  • 7 zile
  • de la 1590 eur/pers

Călătorie în Finlanda 8-15 Septembrie: culori de toamnă și experiențe în natură!

Activități în natură Slow Travel
Călătorii cu însoțitor

  • 8 zile
  • de la 2075 eur/pers