You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Deși este una dintre cele mai vechi civilizații și prima țară creștină, Armenia rămâne foarte puțin cunoscută. Genul de destinație neturistică și off the beaten track, fapt ce-i conferă un mister aparte!

Un adevărat paradis al pasionaților de istorie și arheologie, un patrimoniu excepțional cu o mulțime de vestigii bine conservate. De la biserici foarte vechi din piatră, la așezări rupestre, de la temple precreștine la caravanseraiurile de pe Drumul Mătăsii, de la sate tradiționale de Molokani la efervescentul Erevan, Armenia reprezintă o destinație culturală veritabilă! Și apropo de cultură, ospitalitatea nativă a armenilor este de-a dreptul emoționantă!

Doar poate marea surpriză a acestor meleaguri de la granița Europei cu Orientul, o reprezintă relieful foarte spectaculos și variat. O țară neașteptat de muntoasă, când împădurită și cu pajiști alpine, când stâncoasă și brăzdată de canioane aride, Armenia oferă niște peisaje extrem de sălbatice. O alegere originală și inspirată pentru orice pasionat de drumeție!

Cât despre amintirile AuthenTrip din Armenia, noi ne-am îndrăgostit iremediabil de delicioasa gastronomie locală și de grozavele vinuri armenești. Dumnezeiești amândouă! Și cum avem și-o slăbiciune pentru jazz, nu ezităm în acordarea titlului de ''Erevan - capitală culturală a muzicii bune'' !

Circuit cultural în Armenia, pe Drumul Mătăsii

Vizite culturale Printre localnici Circuite self drive
Grupuri de prieteni În cuplu

  • 10 zile
  • de la 1550 eur/pers

Circuit individual în Caucaz, prin Armenia și Georgia

Vizite culturale Circuite self drive
În cuplu Vacanțe cu familia

  • 16 zile
  • de la 1990 eur/pers