You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Mexicul este o țară fascinantă, colorată și exuberantă, de care te îndrăgostești instantaneu!

Natura exotică și variată, extraordinara biodiversitate, un patrimoniu cultural fabulos, tradițiile și gastronomia, muzica și ospitalitatea localnicilor, toate astea te vor cuceri din prima clipă!

Este aproape imposibil să descrii în cuvinte sau în megapixeli, acea senzație unică de a înota într-un cenote din Peninsula Yucatan. Sau cea de a urca treptele piramidelor mayașe, călătorind în timp și simțind din energia civilizațiilor trecute. Ori sentimentul observării broaștelor țestoase de pe plajele Caraibilor, a coloniilor de flamingo ori a jaguarilor din jungla mexicană.

Dar cum ar fi să dansezi cu localnicii, în piețele colorate ale orășelor coloniale? Sunt practic atâtea experiențe de trăit într-o călătorie în Mexic, încât nu îți va fi deloc ușor să alegi.

Din experiența AuthenTrip, Mexicul este destinația în care mereu vei vrea să te întorci. Căci dincolo de peisaje, de atracții și de statul la plajă, îți va fi dor de căldura și bucuria localnicilor, de emoțiile și vibe-ul specific pe care ți le transmit atât de natural! 

Călătorie cu familia în Yucatan, de pe plajele Caraibilor la piramidele Maya

Wellness și relaxare Circuite self drive
Vacanțe cu familia În cuplu

  • 10 zile
  • de la 1690 eur/pers