You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Dincolo de plajele Caraibilor, de salsa, de rom și de plantațiile de tutun, Cuba este în primul rând o stare!

Un univers aparte, un veritabil muzeu viu, precum o lume ruptă de lume. Iar dacă îndrăznești să o descoperi în profunzime, dincolo de Havana și evitând superficialitatea turismului de masă de genul Varadero, Cuba îți poate oferi experiențe extrem de memorabile!

De la atmosfera vibrantă din Santiago de Cuba, la liniștea și parfumul colonial din Bayamo. De la o drumeție prin sălbaticii munți Sierra Maestra, la o plimbare călare prin Valea de Los Ingenios. De la energia și vibe-ul artistic al coloratului Trinidad, la magia apusului de soare pe o plaja sălbatică dintr-un cayo.

Dar dincolo de toate, Cuba e despre oameni! Și nu vei putea spune că ai descoperit Cuba, dacă nu te-ai cazat măcar o dată într-o casa particulară, sau într-o casă colonială fidel restaurată. Ori dacă n-ai împărțit o langustă la grătar și un mojito cu localnicii. Iar dacă ai șansa să te nimerești la o sărbătoare populară, într-un sat sau într-un orășel de provincie, clar vei avea ce povesti!

Pentru noi la AuthenTrip, Cuba reprezintă o destinație unică, fără termen de comparație. Genul de țară pe care fie o iubești, fie o detești, dar care cu siguranță nu te va lăsa indiferent. Și îți mai dăm un pont: călătorește în Cuba fără așteptări, descoper-o pur și simplu și lasă-te surprins!

Călătorie exotică în Cuba: road trip din Havana la Vinales și Trinidad

Wellness și relaxare Printre localnici
Grupuri de prieteni În cuplu

  • 14 zile
  • de la 2190 eur/pers

Vacanță exotică în Cuba: orașe coloniale și plajă la Marea Caraibilor

Wellness și relaxare Circuite self drive
În cuplu Luna de miere

  • 12 zile
  • de la 2190 eur/pers