You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Mai mult decât o țară, un întreg univers! Mai mult decât un teritoriu, o imensitate! Mai mult decât o civilizație, o răscruce culturală pe două continente!

Este aproape imposibil să înțelegi și să-ți imaginezi Rusia, dacă nu ai vizitat-o măcar o dată, dacă nu ai avut șansa să o descoperi personal.

Winston Churchill spunea că Rusia este precum ''o ghicitoare ambalată într-un mister, totul în interiorul unei enigme''. Există oare un argument mai puternic pentru a trezi instinctele primare ale unui călător? Și ce altă manieră mai potrivită de a descoperi Rusia, dacă nu o călătorie autentică?

Siberia și Baikalul pentru îndrăgostiții de natură sălbatică, Moscova și Inelul de Aur pentru îndrăgostiții de spiritualitate, Rusia rurală și Transsiberianul pentru îndrăgostiții de interacțiunea cu localnicii,  Sankt Petersburg și Carelia pentru îndrăgostiții pur și simplu... O destinație complexă și diferită de oricare alta!

Din experiența AuthenTrip, o călătorie în Rusia va fi mereu memorabilă și intensă, oferind un mix original de fascinație, familiaritate și teamă de necunoscut.    

Încă lucrăm la aceste programe, dar tu poți deja să ne scrii. Așa că let's keep in touch!
Personalizează călătoria