You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

IDEE DE CĂLĂTORIE 100% PERSONALIZABILĂ

Acest program nu mai este disponibil!

Pentru cei cu gusturi fine, pretențioși și visători deopotrivă, ce-ați spune de o escapadă într-un conac autentic? Să trăiți experiența unei case boierești de secolul XIX, cu tot șarmul și parfumul acelor vremuri.

Două zile de liniște și răsfăț, într-un conac elegant și savurând mâncăruri alese. Cu relaxare pe marginea piscinei, cu timp pentru citit și cu un parc precum o oază de răcoare. Totul în tihnă, cu sens și cu bun gust...

Buget

- 2 nopți de cazare într-o cameră dublă istorică, cu mic dejun inclus

- 2 cine rafinate, inclusiv câte o sticlă de vin

- un mic cadou ca amintire

- posibilitatea de a prelungi sejurul și de a adăuga alte experiențe

- asistența unui specialist AuthenTrip, înainte, în timpul și după călătorie

- transportul

- băuturile și mesele nemenționate

- cheltuielile personale

Cazări

Conac boieresc autentic**** (Oltenia de Munte)

Așezat la poalele Carpaților Meridionali, acest conac este una dintre vechile cule boierești, specifice Olteniei de Munte. O casă-cetate, restaurată cu multă migală și care păstrează intact șarmul de altă dată. Cele 18 camere, toate diferite, oferă mariajul perfect dintre atmosfera autentic boierească și confortul modern. Ziduri masive din piatră, mobile din lemn, lucrate manual, țesături tradiționale oltenești și multă eleganță. Conacul se află în mijlocul unui parc, în vreme ce terasa exterioară și piscina sunt ideale pentru un moment de tihnă și relaxare. În materie de gastronomie, totul este o poveste, ce se descoperă gustând. Vechi rețete boierești, reinventate și prezentate elegant, fără a pierde însă din farmecul aromelor de odinioară.

Conac boieresc autentic****

Locuri

Oltenia de Munte

Cuprinzănd zona de Nord a județelor Vâlcea, Gorj și Mehedinți, Oltenia de Munte reprezintă o zonă naturală și etnografică distinctă, variată și misterioasă. Tărâm al cheilor și defileelor sălbatice, precum al Jiului, Oltețului sau Sohodolului. Al peșterilor și formațiunilor carstice spectaculoase, printre care Polovragi, Muierilor sau Topolnița. Al mănăstirilor fortificate de stil bizantin, ca Tismana, Cozia sau Hurezi (înscrisă la UNESCO). Al sculpturilor lui Constantin Brâncuși și al ceramicii de Horezu. Dar și ținutul conacelor boierești și al prea puțin cunoscutelor cule oltenești. De ești gurmand, n-ai cum să nu încerci o ciorbă de urzici, niște sarmale cu turtă, brânzeturile din zona Novaci sau delicioasele clătite cu flori de salcâm! Iar dacă nu știi drumul, urcă pe Transalpina și sigur vei ajunge!

Oltenia de Munte

Amintirile noastre

Sejur de relaxare într-un conac boieresc
Sejur de relaxare într-un conac boieresc
Sejur de relaxare într-un conac boieresc